diumenge, 27 de maig del 2012

I Fira del Clown a Vilanova de la Muga: INNOLVIDABLE

Data: 26 de Maig de 2012....una data que dificilment oblidaré! I tot gràcies a vosaltres! Per mi va ser un gran dia, tant personal com "professional" des de Niruness. No vaig poder fer "Fotos Clown" amb tothom que va venir a veure'm, i des d'aqui us demano disculpes. Que sapigueu que m'ho vaig passar tant be amb els nassos, que els he incorporat a la maleta de Niruness...o sigui que a qualsevol fira podrem recuperar la foto! 

Aqui us deixo algunes de les fotos que vam tirar. Són molt divertides!



A punt per començar el gran dia!!!


Anells amb alumini, 9 colors diferents.


Anells amb cremalleres


Penjolls  curts amb alumini


Animalons


Bracelets amb  alumini: 10 colors diferents


Penjolls llargs amb alumini: 10 colors diferents



Guapes, guapes i requeteguapes!!!!








La Silvia amb dues super models: L'Abril i la Núria




Amb la Judit i  la Joana



Amb la Iona i la Mar




Les més guapes del carrer!! ;-)


La Zaira i la Raquel fent d'equilibristes









Amb la Julia i la Marina (que no estava gaire convensuda de posar-se el nas)





La Julia i l'Arnau



GRÀCIES a TOTS!

diumenge, 20 de maig del 2012

Niruness passat per aigua!

Hola a tothom!

Sembla ser que els astres no s'acaben d'aliniar perquè pugui fer una Fira completa. Però be, per tossuda jo! Dissabte que ve ho tornaré a provar a Vilanova de la Muga a la I Fira de Clown. Allò de portar ous a les Clarisses perquè no plogui...només serveix pels casaments? ;-) 

Mentrestant us ensenyo algunes cosetes noves que he anat preparant per les Fires. Espero que us agradin! 





Hi ha mil possibles combinacions, demaneu la que més us agradi! 




A la part "animal" de Niruness ampliem terreny: Un porta-xumet d'allò més divertit i un mobil de tortugues simpàtiques! Gràcies Sònia!!!






Tinc "in  mente" fer una barqueta amb capsules Nespresso, per homenatjar els meus inicis, ejjejejejeje. Quan la tingui feta us l'ensenyo! ;-)

dimarts, 15 de maig del 2012

Primera parada de Niruness a la I Fira de la Flor a Vilanant

Bonesssss!!!! Doncs si, ja he posat la primera parada de Niruness...qui m'ho havia de dir!! Si el primer dia que vaig fer unes arracades amb càpsules Nespresso m’arriben a dir que algun dia posaria una parada en una Fira d’Artesania...m’hagués posat a riure. Suposo que igual que el dia que la Montse em va dir: “t’hauries de fer un Blog, així la gent veuria el que fas”, oi? Jeejjejeejejeje. Però bé, aquí estem i que sigui per molt de temps!
 
Va ser tota una experiència, tot i que el temps no va ajudar gaire. Jo no sé si vaig vendre molt o poc, però vaig vendre!! (cosa que no acabava de tenir clar que passés...) O sigui que jo ja estava i estic contenta com un pèsol!!! Cap a les 16h de la tarda vam haver de recollir perque va començar a ploure. 







I aquí tenim la part més "animal" de la parada, gràcies Sònia per la teva ajuda!!





L'experiència em va agradar molt, no ho puc negar...per això he pensat amb repetir!! Aquest diumenge dia 20 de Maig em trobareu a la XVII Fira del Vidre de Cistella. I per si no fos poc, el dia dissabte 26 de Maig estare a la I Fira del Clown de Vilanova de la Muga, a la que us animo a venir sobretot als que teniu mainada. Hi haura pallassos tot el dia pel poble, i diverses actuacions als carrers del poble (totes gratuites).

En fins...nomes em queda donar-vos les gràcies a tots els que vau venir a veure'm, als que volieu venir a la tarda i no va poder ser per la pluja i com no als que em vau comprar alguna coseta!

GRACIES!!!



divendres, 11 de maig del 2012

Primera parada de Niruness a la I Fira de la Flor de Vilanant el 13 de Maig de 2012...vindreu?

Hola a tothom!!

Ja pràcticament ho tinc tot enllestit...diumenge 13 de Maig de 2012 posaré parada de Niruness a la I Fira de la Flor de Vilanant. Estem acabant d'últimar els detalls de la parada, ja veureu que ha quedat molt xula!!! En tinc moltes ganes, per mi és un repte tan "professional" com personal. Esperem que el temps acompanyi i que sigueu molts els que em vingueu a veure!

Aqui us deixo una coseta que feia molt de temps que volia fer, i la Fira de Vilanant ha estat l'excusa perfecte per posar-m'hi: una cortina de càpsules! En viu i en directe fa molta patxoca, espero que us agradi.

Moltes gràcies!!!